23948sdkhjf

Erik Nielsen vil styre sig til bedre resultat

Vvs-installatøren fra Hillerød presses på lønsomheden af øget aktivitet og flere medarbejdere.
Sidste år forbedrede Erik Nielsen VVS sin bundlinje med halvanden millioner kroner, men selv om omsætningen steg i år, så er bundlinjen ikke fulgt med, viser et nyt regnskab fra den nordsjællandske vvs-installatør fra Hillerød.

På et år er firmaets overskud blevet mindsket med cirka en halv million.

For selv om ordreindgangen går bedre og bedre, så oplever Erik Nielsen et presset marked.

- Vi bliver presset mange gange af hovedentreprenører, hvor vi tit kæmper med 4-5 andre vvs-firmaer. Man får ikke noget forærende i den konkurrence, og det skal man heller ikke. Men vi kan blive bedre til at styre vores opgaver, siger Erik Nielsen.

En anden belastningsfaktor er spildtid. Når man har øget medarbejderstaben, som Erik Nielsen har gjort i det seneste års tid, bliver man også ekstra sårbar, når der er døde perioder, hvor man eksempelvis afventer en tilladelse.

Lige nu har Erik Nielsen cirka 25 ansatte og en omsætning på cirka én million kroner per medarbejder.

- Vi har for mange biler og for mange folk i forhold til, hvad vi får ud af det på bundlinjen. Vi er stærkest., når vi har 15-20 medarbejdere, for så tjener vi flest penge.

Han vil dog slet ikke varsle fyringer eller nedskalering af forretningen, så længe ordreindgangen er intakt. Nøglen til lønsomhed er bedre systematik, og Erik Nielsen tror, det giver pote i 2015/2016-regnskabet.

- Det er vigtigt at have styr på timerne, og vi er også ved at indføre nye systemer til vores biler, som kan spare nogle timer. Jeg tror, det hjælper os til en bedre bundlinje.

Aktuelt arbejder Erik Nielsen blandt andet med omdannelsen af Jægersborg Kaserne, hvor der skal etableres 31 luksuslejligheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078