23948sdkhjf

Saniståls mega-lagre skal fungere som spare-gris

Allerede næste år forventes Saniståls nye mega-lagre at spare koncernen for 100 mio. kr. i logistikomkostninger. Dermed lukkes 24 mindre lagre fordelt over hele landet.
Sanistål forventer næste år at spare godt 100 mio. kr. i logistik-omkostninger. Det er et nyt lager i Legos gamle fabriksbygninger i Billund og et nyt lager under opførelse i Taulov, der skal erstatte de 24 små lagre, Sanistål administerer i øjeblikket.

Direktør for Sanistål Ole Graversen ser frem til at tage lagrene i brug og håber, at den samlede investering på 350 mio. kr. giver pote.

- Vi kommer til at tilbyde kunderne nogle flere ydelser, og man kan sagtens forestille sig, at nogle af kunderne så vil overlade opgaver til os, som de selv har klaret tidligere, mod at betale lidt for det, siger han til dagbladet Børsen.

Udover de åbenlyse økonomiske fordele ved de to store centrallagre, kommer et fald i lagertiden, da den samme vare ikke skal ligge 24 steder i landet samtidigt. Det bliver fremover også muligt at kunne forarbejde og tilpasse stålvarerne på stedet, hvor man før måtte fragte dem til et særligt værksted.

Lageret i Taulov vil primært tage sig af de tunge stålvarer. Her drejer det sig om ca. 4.000 varenumre. Billund-lageret vil i stedet koncentrere sig om vvs- og elartikler, værktøj og lignende, hvilket svarer til 150.000 varenumre.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094