23948sdkhjf

Rockwool skruer ned for blusset i 2008

Usikkerheden i den globale økonomi har fået isolerings-koncernen til at skrue ned for blusset her i 2008. Der vil ikke blive foretaget nye investeringer – i stedet afventes situationen på det globale marked.
Rockwool-fabrikker er i de senere år skudt op rundt omkring i Nordamerika og Østeuropa. Nu tager isoleringskoncernen den lidt med ro. Det er de stigende råvarepriser, stigende omkostninger til fragt og afmatningen i byggesektoren, der får koncernen til at stoppe op. I 2008 har man valgt at holde igen med investeringerne og afvente situationen på det globale marked.

- Der er nogen problemer, der vælter ind vestfra, og jeg tror ikke på, at det vil vælte korthuset, men for lige at afvente, om vi har ret, så tager vi lige en pause med nye projekter, siger Eelco van Heel, koncerndirektør i Rockwool til dagbladet Børsen.

Han tror på, at situationen bliver bedre hen over sommeren, men holder alligevel lidt igen. Rockwool er lige så usikre på verdensøkonomien, som så mange andre. Nu tager man bare sine forholdsregler. Hvornår tænkepausen er slut, kan Eelco van Heel ikke sige noget om, men blot at det sker, når der er lys for enden af tunnelen.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125