23948sdkhjf

Nyt Aalborg Universitetshospital finder sin råhusentreprenør

MT Højgaard var billigst, da Region Nordjylland afholdt licitation på den største af entrepriserne i forbindelse med det nye sygehus i Aalborg.
Det bliver efter al sandsynlighed MT Højgaard, der skal opføre råhuset til det nye universitetshospital i Aalborg Øst.

Med et bud på cirka 559 mio. kr. var MT Højgaard billigst i licitationen på råhusentreprisen, der omfatter al betonarbejde i forbindelse med de cirka 155.000 kvadratmeter store råhus samt en række jord- og kloakarbejder.

Udover råhusentreprisen har regionen også gennemført licitation på en byggepladsentreprise, som omfatter en række ydelser i forbindelse med etablering og drift af byggepladsen. Her var Jorton billigst med et bud på cirka 84 mio. kr.

- Begge licitationsresultater ligger inden for budgetrammen og vil blive forelagt for Regionsrådet i næste måned, fortæller projektchef Niels Uhrenfeldt til Building Supply.

I øjeblikket udfører MJ Ericsson anden etape af de forberedende arbejder på byggepladsen. Ifølge planen starter MT Højgaard op lige efter sommerferien, og byggeriet af råhuset forventes at strække sig over en periode på 43 måneder. Sideløbende hermed udbydes tre store delprojekter med aptering af de forskellige afsnit. Hertil kommer servicebyen med blandt andet centraldepot og sterilcentral. Dette projekt deles op i to udbud.

Nyt Aalborg Universitetshospital koster 4,1 mia. kr. og får et areal på omkring 165.000 ¨kvadratmeter inklusiv serviceby. Byggeriet opføres med kælder i to etager, en basisbygning i tre etager samt to sengetårne på henholdsvis fire og fem etager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094