23948sdkhjf

Nyt design - samme gode indhold

Hos Aalborg Portland er vi i konstant udvikling på alle niveauer, så du altid er sikret et produkt af absolut bedste kvalitet. På byggeri 2008 præsentereds vores nye sækkelayout på RAPID Aalborg Cement, BASIS Aalborg Cement og Mester Aalborg Cement i 25 kg sække.
Aalborg Portland har lyttet til sine kunder, og på baggrund af deres udsagn og ønsker til en ny emballage, kan Aalborg Portland nu præsentere et nyt sækkedesign.

På det nye sækkelayout anvendes en mere synlig farvekode, så det er lettere at skelne produktvarianterne fra hinanden - også på lang afstand. Samtidig er størrelsen på Aalborg Portlands logo øget, så det er lettere at afkode, at disse produkter leveres fra Aalborg Portland, - hvilket er din garanti for et kvalitetsprodukt.

På bagsiden har koncernen sorteret kraftigt i informationerne og kun bibeholdt væsentlige punkter såsom sikkerhedsforskrifter og blandingstabeller, hvilket bidrager til din sikkerhed, men også til kvaliteten af det færdige produkt.

Alt sammen noget, som signalerer STYRKE I SÆRKLASSE, hvilket også afspejles i vores nye annoncekoncept, som du kan se her.

Yderligere informationer om de enkelte produkter og deres egenskaber finder du på Aalborg Portlands hjemmeside .


Kilde: Aalborg Portland

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125