23948sdkhjf

Individuelle trappeløsninger ved hjælp af computerteknologi

Forenende TrappeFabrikker, der er Danmarks største producent og leverandør af trætrapper, har netop opgraderet sin hjemmeside og kan nu ved hjælp af avanceret computerteknologi skabe en individuelle trappeløsninger i 3D.
Forenede TrappeFabrikker er Danmarks største producent af trætrapper – Virksomheden både tegner, producerer, leverer og monterer flere tusinde trætrapper om året.

Forenede TrappeFabrikker har netop opgraderet sin hjemmeside med et værktøj til at præsentere de mange forskellige trappeløsninger, der findes. Virksomheden ved nemlig, at indtil kunden har set et rigtigt billede af løsningen, så er det svært at forestille sig trappen.

Direktør Hans Peter Høeberg fortæller:
- Jeg har arbejdet med trapper i flere årtier, og det er slående, hvordan grundprincipperne er uændrede, mens materialevalg og -sammensætning hele tiden rykker sig. Computerteknologi er i dag blevet en fast del af arbejdet. Vi kan faktisk ikke lave en trappe uden hjælp fra computeren i dag.Udover internettets præsentationsmuligheder har vi et tegneprogram,hvor man ved at indtaste alle data kan få en realistisk 3Dtegning af den kommende trappe.

Alle led kvalitetssikres
Al virksomhedens produktion foregår i Danmark og det er især vigtigt for Hans Peter Høeberg at sikre kvaliteten i alle led – lige fra den bæredygtige skovning af træet til trappen er monteret i kundens bolig.

- Vi er med i alle faser: Vi køber selv træet, vi tegner, vi producerer, og vi monterer det endelige produkt. Det sikrer den høje kvalitet. Og derved ligger ansvaret også ét sted – i modsætning til, hvis varen er købt i Sverige, produceret i Polen og sat op i Danmark af en underentreprenør - hos os behøver man kun lave én aftale, og hvis der er tvivlspørgsmål, skal man kun tale med os. Endelig kan firmaet tilbyde en stærk montørside. Man har ansat en montageleder, der styrer de forskellige forløb. Eksempelvis får kunden et brev, der bekræfter den indgåede aftale, og hvis kunden ikke er helt klar, så har man mulighed for at rykke monteringen. Alt dette giver en god tæt kontakt med kunderne, og firmaet oplever en enorm tillid fra tømrermestrene, fortæller Hans Peter Høeberg.

Kilde: Bygge- Anlægsavisen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094