23948sdkhjf

Byggeri 2008 skudt i gang

Dørene i Fredericia Messecenter blev i går slået op til fagmessen BYGGERI 2008. I løbet af de fire messe-dage vil tusindvis af håndværkere og rådgivere valfarte til Fredericia for at se 300 førende byggevareleve-randørers bud på de byggevarer, som vil præge tømmerhandler og byggepladser fremover.
Ved gårsdagens åbning af fagmessen BYGGERI 2008 forventede Trælasthandlerunionen-TUN’s adm. direktør Palle Thomsen, at aktiviteten i byggeriet stabiliserer sig på et højt niveau takket været bl.a. gode prognoser for renoveringsaktiviteten i erhvervsbyggeriet og det offentlige byggeri. TUN’s indlæg blev efterfulgt af livs-stilseksperten Mads Christensen, der gav et højst alternativt bud på, hvordan tømmerhandlerne kan dyrke deres position som en af de sidste bastioner for rigtige mænd.

Dørene i Fredericia Messecenter blev i går slået op til fagmessen BYGGERI 2008. I løbet af de fire messe-dage vil tusindvis af håndværkere og rådgivere valfarte til Fredericia for at se 300 førende byggevareleve-randørers bud på de byggevarer, som vil præge tømmerhandler og byggepladser fremover.

Åbningen blev markeret med en højtidelighed, hvor arrangørerne ved Trælasthandlerunionen-TUN’s adm. direktør Palle Thomsen bød velkommen og gav sin vurdering af byggeaktiviteten.

- Efter en årrække, hvor hvert år bød på nye omsætningsrekorder, er der nu udsigt til en afdæmpning i det samlede marked, primært på grund af færre renovationsarbejder på det private boligmarked. Til gengæld ser det ud til, at renoveringsaktiviteten i erhvervsbyggeriet er stabil, mens den er stigende i det offentlige byggeri. Så alt i alt forventer vi, at aktiviteten i byggeriet stabiliserer sig på højt niveau, siger Palle Thomsen, der samtidig takkede for udstillernes store opbakning til messen, der er totalt udsolgt og sætter rekord ved for første gang at gøre brug af samtlige Fredericia Messecenters 32.000 kvm. messeareal.

- Det er en udfordring at øge produktiviteten og skabe mere værdi for hver arbejdstime. Det kan kun ske gennem investeringer i ny teknologi og viden, nye materialer og bedre arbejdstilrettelæggelse. Og det er præcis derfor, i tusindvis af fagfolk vælger at søge faglig inspiration på BYGGERI 2008, siger Palle Thomsen.

Palle Thomsen blev efterfulgt af livsstilseksperten Mads Christensen, der også er kendt som ”den store blærerøv”. Han kom vidt omkring i sit særdeles underholdende og uhøjtidelige indslag – bl.a. forudså han, at kvinderne for alvor sætter sig på magten i alle samfundslag, fordi de metroseksuelle mænd, udmattede som de er af mange timers daglig personlig pleje, må afgive deres magtpositioner. Ifølge Mads Christensen har manden kun to domæner tilbage: Parallelparkeringen og tømmerhandlerne.

- Tømmerhandlen er en af de sidste bastioner – her går mændene hen for at få fred. I burde holde døgnåbent, udstyre forretningerne med sofaer og tilbyde engangstandbørster til overnattende gæster. Sådan ser fremtidens tømmerhandelskoncept ud, bare vent og se, lød det fra Mads Christensen med et kraftigt glimt i øjet.

Kilde: Byggeri 2008

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078