23948sdkhjf

Kieserling minimerer revnedannelsen i dit betongulv

Med det nye produkt ConFormat-beton er Kieserling med til at minimere revnedannelsen i betongulvet. Produktet er spritnyt og som eneforhandler glæder Kieserling sig til at kunne tilbyde sine kunder endnu bedre og slidstærke gulve.
Udtørring af betongulve er et gammelkendt problem, der i årtier har givet entreprenører grå hår i hovedet. Det er slut nu, hvor Kieserling står klar med et nyt produkt, ConFormat Beton. Produktet har længe været anvendt på det tyske marked og står nu overfor sit danske gennembrud. Det er Kieserling, der, som eneforhandler, står for lanceringen af ConFormat beton.

KIESERLING®ConFormat-beton debut på den danske scene
Kieserling har i mere end 100 år leveret betongulve til den europæiske industri og er i øjeblikket glade for snart at kunne tilbyde danskerne et nyt og forbedret betongulv.

Kieserling har sammen med ECC/ESD-Consulting fundet en betonreceptur, hvor tilsætningsstoffer til betonen, minimerer revnedannelsen i det færdige gulv.

- Betongulvet findes endnu ikke et eneste sted i Danmark, da man i øjeblikket arbejder på at finde den helt rigtige betonreceptur, men på det tyske marked er efterspørgslen ret stor. Det skyldes, at man allerede her har flere tusinde kvadratmeter gulve af ConFormat-beton. Mere detaljerede oplysninger findes på vores hjemmeside fra uge 10, fortæller Michael Bromm til Building Supply.

Han tilføjer, at man i forbindelse med de nye betongulve anvender KS-profiler for på den måde at opnå store fugefri flader, hvilket også er med til at optimere gulvets slidstyrke.

20.500m2 betongulve fra Kieserling i det kron- og nordjyske
Selvom Kieserlings nye vidunderbarn endnu ikke er kommet til Danmark, har Michael Bromm dog stadig travlt.

- Bauhaus i Randers med KPC Byg som hovedentreprenør bygger 12.000m2 butik og lager med Kieserling-Industrigulve. Også Bauhaus i Hjørring har valgt Kieserling som samarbejdspartner. Her drejer det sig om 8.500 m2 gulv, fortæller Michael Bromm til Building Supply, inden han sætter sig ind i bilen for at køre nordpå for at inspicere byggerierne.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079