23948sdkhjf

Pilkington SPECTRUM ’on-line’ ses direkte fra hjemmesiden

Pilkington SPECTRUM, Windows-baseret program til beregning af glasdata, er blevet et vigtigt værktøj, som gør det muligt for kunder, arkitekter og rådgivere hurtigt at beregne data for en lang række glasprodukter og glaskombinationer uden at konstruere og måle dem.
Pilkington SPECTRUM, til beregning af glasdata, gør det muligt for kunder, arkitekter og rådgivere hurtigt at beregne data for en lang række glasprodukter og glaskombinationer uden at konstruere og måle dem.

Spectrum indeholder de populære og velkendte funktioner fra den version, der kan downloades, men også mange ekstra fordele og muligheder. Da alle brugere arbejder med samme version af programmet, er der ikke længere risiko for at anvende en forældet version, og databasen opdateres regelmæssigt. Det er ikke længere nødvendigt at downloade software eller opdateringer eller at kontakte IT-administratoren for at få tilladelse til at downloade software fra internettet..

Programmet er tilgængeligt på flere sprog, så det kan benyttes af flere lande i Europa, og der er anført oplysninger om teknisk kontakt for hvert enkelt land. Databasen er blevet udvidet med flere produkter, så som det nye Suncool™ Brilliant 40/22. Der er desuden tilført et større udvalg af Pilkington Optilam™ og bearbejdede produktversioner. Alle data, der er relevant for CE-mærkningen er opdateret iht Byggevaredirektivet og tilhørende standarder.

Se og prøv Pilkington On-line på www.pilkington.dk

Man har i flere år kunnet downloade en version af programmet, der opdateres med regelmæssige mellemrum, fra Pilkingtons hjemmeside. Denne mulighed vil forsat være tilgængelig.

Nu er der en ny avanceret ’on-line’ udgave af Pilkington SPECTRUM
Uendelige valgmuligheder for valg af funktioner og kombinationer.

Funktioner som: varmeisolerende, solafskærmende, brandbeskyttende, støjdæmpning, personsikkerhed, sikringsglas, selvrengørende glas, dekorglas og enkelte specialglas.

Glastyperne er opdelt efter ”almindeligt” planglas (annealed), hærdet (toughened), hærdet og varmetestet glas (heat soaked toughened), varmeforstærket (Heat strengthened), lamineret (laminated), der imødekommer specifikationerne for personsikkerheds- og/eller sikringsglas.

Kombinationer som: For enkeltglas, termoruder (to-lag, tre-lag og fire-lag), koblede/forsatssystemer (1+1, 1+2, 2+1, 1+1+1, 1+3, 2+2, 3+1).

Data for:
-Lys- og solenergi (transmittanser, absorptans, reflektans og g-værdi) iht DS/EN 410
-Center U-værdi iht DS/EN 673 (med mulighed for at se U-værdi med to decimaler)
-Lydisolering målt iht DS/EN ISO 140-3 eller generelt accepterede værdier fra DS/EN 12758.
-Ultra-violet transmittans (Tuv) og Farvegengivelsesindeks (Ra) iht DS/EN 410
-Andre data (f.eks. personsikkerheds data, brandmodstandsevene o.lign)

Pilkington SPECTRUM ’on-line’ er et spændende ny udviklingsværktøj med yderligere muligheder og fordele:
• Ny registrerings metode, hvor man bliver stående i programmet og er opdateret med nye produkter.
• Alle brugere arbejder med den same version af programmet – ingen risiko for at være bagud.
• Ikke nødvendigt at holde downloadet software opdateret, ingen behov for at kontakte IT-administratorer om tilladelse til at downloade.
• ‘Live’ database, regelmæssigt opdateret.

Kilde: Pilkington Danmark A/S

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078