23948sdkhjf

Sømmet i bund hos NKT Fasteners

De besøgende får chancen for at køre race og møde Jason Watt på NKT Fasteners stand på Byggeri 2008
- Sømmet i bund.

Sådan har det ofte lydt på NKT Fasteners stand på Byggeri-messerne i Fredericia Messecenter, og opfordringen har refereret til konkurrencer blandt de besøgende om at slå søm i et bræt.

Men i år refererer ”Sømmet i bund” til en konkurrence i at køre race og til at møde racerkøreren Jason Watt.

NKT Fasteners stand er nemlig lavet om til et Pit Stop, hvor de besøgende kan komme til at køre rigtigt stærkt på den avancerede computersimulation. Og der er flotte præmier at hente. Hurtigste tid vinder en tur for to personer til Le Mans 2008 til en værdi af 15.000 kroner, og bedste tid hver dag under messen belønnes med en Mini Pocket Bike. Blandt samtlige kørere på messen trækkes endvidere lod om en uforglemmelig køretur med Jason Watt i hans nye Ford GT 40.

Byggeri 2008 finder sted i dagene fra den 26. til den 29. februar, og på sidstedagen vil Jason Watt på NKT Fasteners stand holde et foredrag om sit fantastiske liv.

På standen vil de besøgende i mere rolige stunder kunne se og opleve en række spændende nyheder i NKT Fasteners sortimentet. Det gælder blandt andet et nyt dybelsortiment, Kvatro skruen, Winta skruen, Forta vindafstivningssystemet samt et nyt skræddersyet håndværkersortiment.




Kilde: NKT Fasteners - www.nkt-fasteners.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113