23948sdkhjf

Open House: Tiden ikke inde for husfabrikker

Den svenske husfabrik Open House drejer nøglen om blot to måneder efter at NCC har lukket sine to fabrikker i Hallstahammar og Solna. Tiden er ikke moden til husfabrikker, lyder det. Trods det kører en dansk husfabrikant ufortrødent videre.
Open House er en svensk husfabrik i Arlöv i det nordlige Malmö, der netop har måttet dreje nøglen om. Tiden er ikke til husfabrikker, lyder det fra virksomheden, der her, to måneder efter lukningen af NCC’s to husfabrikker, må erkende, at det heller ikke gik for dem.

Husfabrikker er ellers spået en meget stor fremtid i byggebranchen, og danske JDL Boligbyg i Ringsted lader sig da heller ikke skræmme af de stores lukninger. Til foråret vil fabrikken i Ringsted levere de første 66 lejligheder til det almennyttige boligselskab KAB, der bygger i Stenløse.

Med lukningen af Open House mister 90 medarbejdere deres arbejde, og samtidig er det enden på en 40 år gammel arkitktdrøm, der gik i opfyldelse i 2002. Det er den danske arkitekt Peter Broberg, der står bag konceptet Open House.

Kilde: Ingeniøren

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125