23948sdkhjf

Op til 200 nye lejligheder i Aalborg

Boliger og kontorhotel kan blive det første byggeri i Håndværkerkvarteret.
Det første boligbyggeri i Håndværkerkvarteret i Aalborg kan blive 150-200 nye lejligheder på hjørnegrunden ved Østre Alle/Sønderbro.

Grunden ejes af Escot Erhvervsejendomme A/S og var tidligere adresse for virksomheden Aalborg Træ og Finer. Bygningerne har stået tomme i flere år, hvilket de bærer præg af, men bedre tider er måske på vej, hvis der åbnes for et miks af boliger og erhverv i Håndværkerkvarteret.

Escot vil også placere et lagerhotel og et kontorhotel på adressen. Begge bliver en del af kæden Boxit, som Escot står bag.

Escot Erhvervsejendomme A/S vil selv udvikle området og stå for udlejning. Direktør Chistian Nielsen ser et behov for boliger til unge, som eksempelvis lige er blevet færdig med en uddannelse og har brug for lidt mere plads end det, de er vant til fra ungdomsboligen.

Kontorhotellet skal efter planen opføres i syv etager, og næsten symbolsk har firmaet allerede placeret en stabel containere på hjørnet ud til det store vejkryds ved Sønderbro/Østre Alle. Hotellet henvender sig til lejere, som kun har brug for det mest basale - ingen reception, fælles kantine og andre af den slags fælles faciliteter, som ellers følger med kontorhoteller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078