23948sdkhjf

Ejerskifte med flyvende start

De nye ejere hos Gadbjerg Maskinværksted A/S har fået en flyvende start. Virksomheden er netop blevet tildelt "BEDRE BYGGERI 2008" prisen for deres nye WINLET 200 - som gør byggeriet lettere og mere effektivt uden manuelle tunge løft.
Gadbjerg Maskinværksted A/S, der gennem de sidste 20 år har leveret håndterings- og montageværktøjer til byggeriet, kan med stor glæde præsentere selskabets 2 nye ejere på dette års BYGGERI 2008. Selskabet blev i 1988 stiftet af Peter Dahl Rasmussen, som har drevet virksomheden siden da. Peter forsætter som ansat i selskabet sammen med de 2 nye ejere Erik Pedersen og Jesper Piihl Faurskov. Erik og Jesper kommer begge med mange års erfaring indenfor udvikling, fremstilling og salg af ergonomiske løfte- og håndteringsværktøjer.

De nye ejere udtaler,

- virksomheden forsætter helt uændret hvad angår den gode service vores mange kunder er vant til. Vi har samtidig med overtagelsen åbnet endnu en afdeling i Lemvig, som på længere sigt gør os endnu mere fleksible.

Erik Pedersen fremhæver samtidigt, at fremtiden vil byde på endnu flere produktnyheder som kan bidrage til effektivt byggeri uden manuelle tunge løft. Det er virksomhedens klare mål at levere:

• Øget Effektivitet
• Bedre Arbejdsmiljø
• Større fleksibilitet
• Færre arbejdsskader
• Større arbejdsglæde

Jesper Faurskov tilføjer, at netop disse mål er nået med den nye WINLET 200, som har fået tildelt prisen ”BEDRE BYGGERI 2008” i forbindelse med dette års byggerimesse i Fredericia, som løber af stablen 26-29. februar. Den særlige pris tildeles udstillere af løsninger, der giver byggeriet et kvalitetsløft i form af øget effektivitet, øget brugervenlighed, miljørigtighed og/eller forbedret arbejdsmiljø. Vi er naturligvis stolte af at have fået prisen, og glæder os meget til at kunne fejre det sammen med vore kunder på messedagene i Fredericia.

Bedre Byggeri – med WINLET 200
Med den nye WINLET 200 fra Gadbjerg Maskinværksted A/S er der sikker gevinst hver gang. WINLET 200 er det optimale løfteredskab til effektivt byggeri. En bred vifte af standard tilbehør gør det ikke bare muligt – men også hurtigere og mere effektivt at løfte, håndtere og montere vinduer, døre, overlæggere, gasbeton elementer, sandwichelementer m.v. med en vægt på op til 200 kg.

Med en løftekapacitet på helt op til 200 kg, er det nu muligt at fjerne enhver form for manuelle tunge løft og risikoen for arbejdsskader.

Alle løftefunktioner på WINLET 200 er hydrauliske og drives af et 12 Volt batteri. Det hydrauliske kredsløb er konstrueret med en energisparrefunktion, som ud over at skåne miljøet, også gør det muligt for batteriet at have tilstrækkelig kapacitet til kunne klare en lang arbejdsdag på bare én opladning. Ved arbejdsdagens ophør tilsluttes WINLET 200 en 230 volt stikkontakt, hvor den via en integreret ladefunktion hurtigt og nemt lades op til endnu en hel dags arbejde.

Den 3-hjulede konstruktion med brug af punkterfri luftgummihjul gør WINLET 200 let at manøvrere, og selv smalle døråbninger på ned til 78 cm kan uden problemer passeres. WINLET er et produkt udviklet til håndværkeren på byggepladsen. Der er således selv i de mindste detaljer lagt stor vægt på simpel og hurtig betjening, driftsikkerhed, samt en robust og slidstærk konstruktion der kan begå sig i selv et hårdt miljø.

Til løft af vinduer eller andre emner med en glat og lufttæt overflade, sker anhugning ved hjælp af vakuumsugekopper. Vakuumtilbehøret leveres både i en mekanisk og en elektrisk udgave. Det elektriske vakuumsystem er yderst effektivt, og drives som løftefunktionerne af et 12 Volt batteri, der er konstrueret med en intelligent vakuumovervågning. Den intelligente vakuumovervågning sikrer at brugersikkerheden er helt i top, samtidig med at der sikres et minimalt energiforbrug.

Kilde: Gadberg Maskinværksted - www.gad-mv.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125