23948sdkhjf

Fem konsortier er valgt til campus-konkurrence

UC Syddanmarks nybyggeri i Aabenraa har fundet de prækvalificerede teams.
Ud af de 21 konsortier, som ansøgte om få lov til at komme med i prækvalifikationen har UC Syddanmark fundet de fem teams, der går videre i konkurrencen om totalentreprisen. Det skriver UC Syddanmark på sin hjemmeside.

- Vi kan med stolthed i stemmen sige, at det er virkelig velkvalificerede og velrenommerede konsortier, der har budt ind på opgaven og i særdeleshed de fem, der er udvalgt til at komme med deres bud på totalentreprisen, siger UC Syddanmarks Facility Management Chef, Kim Petri Petersen.


De fem udvalgte er:

Hoffmann, med Henning Larsen Architects, Rambøll Danmark og GBL/Rambøll – Byudvikling og Landskab som underrådgivere.

A. Enggaard med Arkitema Architectes og Grontmij som underrådgivere.

NCC Construction Danmark med Friis & Moltke, Niras og Preben Skaarup, Landskabsarkitekt MAA som underrådgivere.

Bo Michelsen A/S med Rum A/S, Adept, Orbicon og Kragh & Berglund Landskabsarkitekter som underrådgivere.

C. C. Contractor med Cubo Arkitekter, Ingeniørfirmaet Viggo Madsen og Arkitekt Kristine Jensens Tegnestue som underrådgivere.

Vinderen af konkurrencen offentliggøres i juni i år.



Tunge drenge
På arkitektsiden har alle de valgte alle store markante og kendte nybygninger bag sig. Og alle deltagere har dokumenteret erfaring med totalentreprise på lignende byggerier.

- Deres erfaring med byggerier af tilsvarende karakter har spillet en væsentlig rolle i forhold til valget. Men også dokumentation for at virksomhedernes økonomi kan bære sådan en opgave, at de har medarbejdere nok og den faglige kapacitet, som skal til for at løse opgaven, har været væsentlig i forhold til, at valget er faldet på netop dem, siger Kim Petri Petersen.

Den ny campus ventes at stå færdig i august 2017 og kommer til at rumme pædagoguddannelsen, socialrådgiveruddannelsen og sygeplejerskeuddannelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172