23948sdkhjf

Én spartel til alle opgaver

Skalflex har udviklet en cementbaseret spartel, der overflødiggør specialspartler og gør arbejdet lettere at udføre
Hidtil har det været lidt af en videnskab at vælge den rigtige spartel og lidt af en kunst at udføre arbejdet. Sådan er det ikke længere. Nu findes der én spartel til alle opgaver - såvel ude som inde. Og den er tilmed langt lettere at arbejde med.

Det er Skalflex A/S i Viborg, der har udviklet en ny cementbaseret spartelmasse med en lang række af nye tids- og materialebesparende egenskaber.

Nyheden hedder Skalflex Multispartel og er ekstrem alsidig. Den kan anvendes til reparation og udfyldning af både store og små huller. Den er fugthærdende og kan påføres fugtige underlag. Den kan anvendes både ude og inde. Den kan anvendes til fuldspartling af vægge. Den er modelérbar og kan anvendes til stukopgaver. Den kan filtses. Den kan bære en armering. Den kan iblandes kvartssand til rustikke overflader. Og så er den diffusionsåben og hæfter på alle bæredygtige underlag.

Samtidig er Skalflex Multispartel både let og tidsbesparende at arbejde med. Spartlen kan nemlig ”bære” fyldstofferne, så den ikke synker under hærdningen. Det betyder, at den kan påføres i ét tykt lag ved eksempelvis fuldspartling af vægge, således at hele opgaven kan klares i én arbejdsgang. Med traditionelle spartler er man nødt til at lægge lag på lag over flere dage. En anden stor fordel ved Skalflex Multispartel er, at den hærder op til en hvid farve, så man i mange tilfælde kan spare en efterfølgende grundmaling.

Da spartlen er cementbaseret, hærder den også op til en meget hård og slidstærk overflade. Det betyder så til gengæld, at det kan betale sig at være hurtig, når og hvis den spartlede overflade efterfølgende skal slibes eller pudses. Dette skal helst gøres to til fire døgn efter påføringen.

Skalflex Multispartel leveres i spande med 4 eller 10 kilo samt i sække med 20 kilo. Holdbarheden er ubegrænset i emballagen, og spartlen skal blot blandes med cirka en tredjedel vand før brug. Skalflex Multispartel kan købes over hele landet i byggemarkeder og tømmerhandler, og på www.skalflex.dk er det muligt at læse mere om produktet, ligesom det er muligt at finde nærmeste lokale forhandler.

Kilde: Skalflex

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094