23948sdkhjf

Birch & Krogboe har vokseværk og skifter navn

Rådgivningsvirksomheden Birch & Krogboe A/S skifter navn til ALECTIA. Det samme gør selskaberne Danbrew, Dansk Arbejdsmiljø, Watertech, JobLiv Danmark og MA Project.
På lidt over to år har Birch & Krogboe opkøbt de fem virksomheder, næsten fordoblet antallet af medarbejdere og øget paletten af rådgivningsydelser markant. Samtidig har en stærk vækst i den internationale kundeportefølje skabt behov for en ny og mere international profil. Det nye navn står for de samme værdier, som har præget Birch & Krogboe i 95 år, men markerer samtidig en afgørende ny fase i virksomhedens historie.

Birch & Krogboe er vokset ud af sit navn og tager nu konsekvensen. Med virkning fra den 15. januar 2008 skifter vi navn til ALECTIA. Det samme gør vores selskaber Danbrew, Dansk Arbejdsmiljø, Watertech, JobLiv Danmark og MA Project. Med fem opkøb, 750 medarbejdere og et firdoblet overskud på to år er Birch & Krogboe ikke længere den samme virksomhed. En så kraftig vækst betyder, at virksomhedens kernekompetencer, medarbejderstab og kundegrundlag er udvidet markant. Forandringerne er så mange, at der har været behov for et nyt navn.

- I dag henter Birch & Krogboe over 25 pct. af omsætningen i udlandet, og det har været en væsentlig årsag til navneskiftet. Virksomheden har udviklet sig markant siden 2005, hvor vi lancerede en ambitiøs vækststrategi med fokus på nye kompetencer og nye kunder. Vi er en anden virksomhed i dag, og derfor skifter vi navn til ALECTIA, udtaler adm. direktør Ingelise Bogason.

Birch & Krogboe har længe været kendt som en kompetent rådgiver inden for byggeriet, og det er fortsat et af de vigtigste forretningsområder. Men i dag er vi meget mere. Gennem opkøb er Birch & Krogboe også blevet en særdeles kompetent rådgiver inden for bryggerier, mejerier, arbejdsmiljø, vandforsyning og miljø.

- Navnet ALECTIA er en fællesnævner for alt det, vi står for i dag. Det er fortsat vores mål at vokse organisk og via opkøb. Ved at have et indgående kendskab til udvalgte markeder og industrier vil vi levere højt specialiserede ydelser og kombinere vores kompetencer på nye måder, så vores løsninger samlet tilfører den enkelte kunde unik værdi , forklarer Ingelise Bogason

Kilde: Birch & Krogboe - nu: Alectia

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109