23948sdkhjf

Vejle Fjord-broen udvides

Den 27 år gamle bro over Vejle Fjord er i øjeblikket firesporet, men i fremtiden skal den have otte spor. I ca. et år har Vejdirektoratet arbejdet med planerne om at udvide motorvejsbroen.
Vejle Fjord-broen står overfor en ombygning. Den 27 år gamle bro er i dag firesporet, men Vejdirektoratet ser gerne, at den i fremtiden bliver otte-sporet. Det oplyser Vejle Amts Folkeblad.

I løbet af det sidste års tid har Vejdirektoratet arbejdet med en en seks-spors-model, hvor man ved at fjerne nødsporerne i begge sider, udvider med to spor, et i syd-gående og et i nord-gående retning.

- Men vi ved, at vi vil blive mødt med argumenter om, at seks spor ikke er nok til at klare trafikbelastningen på langt sigt. Derfor arbejder vi også med en udvidelse til otte spor, fortæller planlægningschef i Vejdirektoratet, Ole Kirk til avisen.

Det betyder, at man ikke blot kan nøjes med nye striber, men at man må udvide selve vejbanen med to ekstra spor. Eksperter mener, at den nuværende konstruktion sagtens kan klare den ekstra belastning.

Det er dog ikke kun selv broen, der står overfor en udvidelse. Der arbejdes i øjeblikket med konkrete projekter til udvidelse af motorvejen både syd og nord for broen.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079