23948sdkhjf

COWI køber stor rådgiver i Litauen

Med købet af Miestprojektas får COWI nye kompetencer inden for kendte sektorer og bliver en af de ledende rådgivere i Litauen.
Mere end 200 medarbejdere. Multidisciplinær rådgiver med fokus på vand, miljø, byggeri og energi. En af de tre ledende rådgivere på det litauiske marked. Kontorer i de store byer Vilnius, Kaunas og Klaiped.

Sådan ser visionen ud for COWIs aktiviteter i Litauen i 2010.

Med købet af 95 procent af aktierne i Miestprojektas har COWI taget et stort skridt i retning af at gøre visionen til virkelighed. COWI har allerede selskabet COWI Baltic i Litauen, og tilsammen får de to selskaber nu 170 rådgivere.

Vigtigt skridt
- Købet af Miestprojektas er et meget vigtigt skridt i at udvikle en førende markedsposition i Litauen, siger Andrius Koncius, direktør for COWI Baltic.

Miestprojektas har 85 medarbejdere og tilbyder rådgivning inden for byggeri, transport-infrastruktur og arealplanlægning. COWI Baltic fokuserer i dag på bygningsinstallation, miljø og energi.

Perfekt match
Ifølge Peter Hostrup Rasmussen, direktør for COWI Øst EU, er der tale om et perfekt match:

- COWI Baltic og Miestprojektas arbejder inden for de samme sektorer, men med forskellige kompetencer. Selskaberne supplerer hinanden virkelig godt. Miestprojektas har hjemme i Kaunas, og 20 procent af deres omsætning ligger i Klaipeda, hvilket passer perfekt med vores strategi, siger han.

Vækst og udvikling
Direktør for Miestprojektas Edita Pavalkiene, bliver ansvarlig for COWIs forretning i Kaunas og medlem af ledelsesgruppen i COWI Baltic.

- Ved at blive en del af COWI kan Miestprojektas opnå vækst og yderligere udvikling baseret på international viden, siger Edita Pavalkiene.





Kilde: COWI - www.cowi.dk

Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125