23948sdkhjf

Danmarkspremiere på økologiske huse

Rosenbæk Huse tager nu hul på et helt nyt koncept indenfor fritidshuse, hvor et miljøvenligt hus kan leveres på seks uger, og fire uger senere er huset klar til indflytning
Nu kan man på rekordtid få et fritidshus bygget. Firmaet Rosenbæk Huse har fået idéen til at lave fritidshuse, hvor man fra tegningen er færdig kan få leveret sit nye fritidshus på seks uger, og fire uger senere er det klar til indflytning.

Udover den hurtige leveringstid skiller Rosenbæk Huse sig ud ved at lave fritidshuse ud fra et økologisk koncept. Husene er nemlig isoleret med det miljøvenlige Isowood, der består af træspåner, vand og cement. Udover at husene er miljøvenlige sikrer isoleringen også et godt og sundt indeklima, ligesom Isowood har en speciel god evne til at holde varmen ude om sommeren og holde på varmen om vinteren.

- Jeg fik ideen gennem nogle bekendte. Det var særligt økologien og den hurtige levering, der inspirerede mig. Jeg kender sommerhusbranchen gennem mit tidligere arbejde, og jeg er sikker på, der er et stort marked for denne type huse, siger idémageren Orla Rosenbæk. Han er udlært tømrer, men har de seneste år arbejdet med salg af sommerhuse og sommerhusgrunde overalt i Danmark.

Erfaringerne med den branche og idéen fra Tyskland gjorde, at han sprang ud som selvstændig iværksætter med Rosenbæk Huse i december 2006. Virksomheden er beliggende i Staby ved Ulfborg.

Rosenbæk Huse har lavet tegninger til to forskellige typer fritidshuse. Husene er på 112 kvadratmeter samt 82 kvadratmeter og er lavet utraditionelle med store vinduespartier. Men der kan også laves individuelle tegninger uden det påvirker den korte leveringstid. Det har Orla Rosenbæk fået garanteret af sine tyske samarbejds-partnere.

Danmarkspremieren på huset foregår 25.-26. august i Jegum Ferieland ved Henne. Her har Rosenbæk Huse købt en sommerhusgrund, hvor alle elementerne til det første hus blev sat op på en arbejdsdag og huset aflåst om aftenen.

Huset er opført som et udstillingshus og ligger på adressen Blomstervangen 97, Jegum Ferieland, 6840 Oksbøl

Kilde: Rosenbæk Huse - www.rosenbaek-huse.dk/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094