23948sdkhjf

Charmerende overflader fra Merton

Merton, der siden 1987 har leveret træbaserede produkter og komponenter samt designprodukter til møbel- og køkkenindustrien, har udvidet sit produktsortiment med nye charmerende overflader, der forsegler, isolerer og dekorerer på samme tid.
Merton, storleverandør af træbaserede produkter til møbel- og køkkenindustrien, har udvidet sit produktsortiment med Real Stone Replica fra Panespol.

Real Stone Replica er overflader og stenvægsplader i polyurethan, der både forsegler, isolererer og dekorerer på samme tid og anvendes blandt andet af Invita i deres nye køkkenreklame.

Om Real Stone Replica
Overfladerne og stenvægspladerne fra Real Stone Replica er økologiske produkter med en højere termisk isoleringsværdi end andre produkter med samme tykkelse, og er samtidigt særdeles fugtbestandigt på grund af materialets vandtæthed. Produktets kemiske opbygning forhindrer endvidere spredning af lydbølger, samtidig med at pladerne ikke virker varmeledende, og derfor er energibesparende for forbrugeren.

Pladerne, der er produceret af polyurethan, er ideelle til mange formål på grund af materialets kombination af let vægt og høj styrke og monteres nemt og hurtigt uden brug af lim eller opløsningsmidler.

Overfladerne fra Real Stone Replica har en lang levetid. Det skyldes, at pladerne er slidstærke, brandhæmmende og modstandsdygtige over for kemikalier fra almindelige rengøringsmidler, syrer, industrielle gasser og ild.

Læs mere om Real Stone Replica, Mertons træpaserede pladeprodukter, montageklare komponenter og designprodukter på www.merton.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109