23948sdkhjf

Nye tendenser på Gulvmessen

På årets Gulvmesse, der løber af stabelen i Herning Kongrescenter i næste uge, kan man få et indblik i de nyeste tendenser og trends inden for gulve.
Gulvmessen 2007 bliver den største gulvmesse i Danmark nogen sinde - med 40 udstillende virksomheder inden for produktion, rådgivning, indretning og arkitektur. På messen kan de besøgende se de sidste nye trends og tendenser indenfor tæpper og gulve.

På Gulvmessen 2007 er det første gang nogensinde, at det er lykkedes at samle hele den danske gulvbranche på én stor messe. EGE Contract A/S, der er en af branchens førende virksomheder, udstiller for første gang i mange år på en ekstern gulvmesse.

- Det her er en messe, som vi har sukket efter i årevis. Her har vi mulighed for at præsentere vores helt nye produkter og design for arkitekter, rådgivere og ingeniører. Det er helt klart vores primære mål på Gulvmessen i Herning Kongrescenter, at få skabt større opmærksomhed om vores nyheder. Vi har sat alle sejl til under Gulvmessen 2007, så vi udstiller både i kongrescenteret, og samtidig har vi også en gulv-udstilling på vores hovedkontor og desuden et showroom på vores fabrik i Herning, fortæller adm. direktør Mads Lindegård, EGE Contract A/S.

- Det er et stort gennembrud for Gulvmessen 2007, at det er lykkedes at samle hele branchen - både store og små virksomheder. Alt er udsolgt, og det er især en succes, at det er lykkedes os at nå ud til nye virksomheder i udstillingssammenhæng, fortæller Charlotte Bæk Risbjerg, projektleder, Gulvmessen 2007.

Gulvmessen 2007 arrangeres af Messecenter Herning A/S og finder sted i Herning Kongrescenter den 21.- 23. august 2007.

Kilde: Gulvmessen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094