23948sdkhjf

Stort fritids- og oplevelsesområde til Danmark

Nordeuropas største fritids- og oplevelsesområde klar til at blive udviklet i hovedstadsregionen. Kildedal bliver et ferie- og fritids- og oplevelsesområde kun 20 km fra Rådhuspladsen i København.
Kildedal skal være Nordeuropas største fritids- og oplevelsesområde og placeres i det skønne naturområde mellem hovedstaden og Roskilde Fjord, der giver mulighed for at skabe et unikt varieret oplevelsescenter.

Kildedal bliver et fritidstilbud til byboere, som vil kombinere livet i byen med landlige omgivelser, og til provinsboere, som foretrækker naturskønne omgivelser, og alligevel vil være tæt på hovedstadens kulturtilbud.

Ferie- og fritidsområdet bliver baseret på det moderne menneskes krav til aktiv fritid med varierede naturoplevelser og herlighedsværdier for alle. Bebyggelsen vil være af høj arkitektonisk kvalitet i pagt med de landskabsværdier, området så rigt er omgivet af.

Kildedal skal rumme alle faciliteter til at skabe gode rammer for et spændende og aktivt fritids- og kulturliv. Området skal blandt andet rumme oplevelsescenter for sport og idræt, vandoplevelsesmiljøer, fitness- og wellnesstilbud. Fællesfaciliteterne suppleres med bl.a. restauranter, gallerier, kunstværker mv. Kort sagt; der skal være interesseområder for såvel ældre som unge.

Et fuldt udbygget Kildedal vil have plads til omkring 10.000 overnattende pr døgn. Kildedal vil få en størrelse og kapacitet, så det kan bidrage til at tiltrække større arrangementer til hovedstadsregionen, som vi i dag ikke har kapacitet til at huse.

Læs mere om projektet på www.kildedal.com

Kilde: Kristensen Group

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141