23948sdkhjf

Regnefejl gav underskud

Entreprenørselskabet Hoffmann, der sidste år var i fremdrift, har i løbet af første halvdel af 2007 tabt 40 mio. nkr. før skat.
Norskejede Hoffmann, der sidste år havde et overskud på 25 mio. nkr., har tabt 60 mio. kr. på tilbudsgivningen på to erhvervsbyggerier på Sjælland, og er dermed en værdig kandidat til holdet over store entreprenørvirksomheder, MT Højgaard, NCC og Skanska, der i løbet af det sidste år har lidt en krank skæbne i Danmark.

- Der er allerede iværksat nødvendige tiltag for at sikre projekternes videre udvikling. Tilbudsprocedurerne er ændret for at forhindre, at der indgås aftaler om faste priser på for dårlige projektbeskrivelser, og der vil blive gjort mere for at sikre fokus på omkostningsudviklingen og kvalitetssikringen af underleverancer, påpeger Veidekke, Hoffmann’s norske ejer overfor Berlingske Business.

Udover regnefejl i tilbudsgivningen giver regningen fra den kollapsede arena i Ballerup et 30 millioners-nøk i den forkerte retning.

Omsætningen for første halvår af 2007 lå på 1,3 mia. kr. og da det går godt for Hoffmann's øvrige afdelinger og projekter, forventes et rundt nul på bundlinien for 2007.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094