23948sdkhjf

Fabriksfremstillede lejligheder

Danmarks første lejlighedsfabrik er under opførelse i Ringsted og kan fremstille op mod 500 lejligheder om året. Første kunde har allerede meldt sig.
Danmarks nye fabrik til fremstilling af lejligheder er under opførelse i Ringsted. Det almennyttige Boligselskab KAB har allerede indgået kontrakt med fabrikken på 66 lavenergiboliger, der vil være færdige til montering næste forår, oplyser EpN.

JDL Boligbyg står bag fabrikken.

- Vi fremstiller lejlighederne i moduler på en størrelse mellem 40 og 50 kvadratmeter på fabrikken. Så et modul kunne bestå af køkken, badeværelse og halvdelen af stuen. Et andet kunne være anden halvdel af stuen og et soveværelse, forklarer adm. direktør Per Thomas Dahl fra JDL Boligbyg.

Ved at samle arbejdet på en fabrik har JDL Boligbyg langt bedre mulighed for at kvalitetssikre byggeriet samtidig med at vintervejr ikke vil skabe forsinkelser undervejs.

Automatiseringen af byggeprocessen betyder, at JDL Boligbyg vil kunne bygge lejligheder til en kvadratmeterpris på 10 – 15% under niveauet for traditionelt byggeri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094