23948sdkhjf

Caverion satser på VVS i Sønderborg

VVS-afdelingen vil fordoble sin bemanding.
Teknikentreprenøren Caverions servicecenter på Ellegårdvej i Sønderborg opruster i sin eksisterende VVS-afdeling med ansættelsen af serviceleder Kim Asmussen. Caverion har i forvejen en stor el-afdeling på adressen, og firmaet udvider nu i VVS-afdelingen, som ud over Kim Asmussen beskæftiger tre svende og en lærling. Planen er at udvide bemandingen, så den som minimum bliver fordoblet.

Caverion er den eneste teknikentreprenør i Sønderborg, efter at Bravida er flyttet ud af byen. Caverion overtog i den forbindelse nogle af Bravidas VVS-ansatte og arbejder for industrikunder og mindre virksomheder.

- Vi opruster i stedet for at flytte, så det er meget positivt. Vi ser et stort potentiale i Sønderborg, og som en del af vores strategi er det vores mål at blive dobbelt så store, siger Kenny Arpe, afdelingschef for Caverion, Sønderborg.

Planer om udvidelse
Den nye serviceleder Kim Asmussen er uddannet VVS tekniker, han har arbejdet 24 år i Sønderborg I Sønderborg, hvor Kim Asmussen har et stort netværk, og gennem årene har han blandt andet arbejdet meget med fjernvarme på forsyningssiden med Sønderborg Fjernvarme.

- Vi har planer om at udbygge vores bygninger på Ellegårdvej, så vi har plads til endnu flere medarbejdere, siger Kim Asmussen.

I afdelingen i Sønderborg er klima, VVS og el samlet. Caverion-afdelingen i Sønderborg tæller i alt 30 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078