23948sdkhjf

Cleanforce leverer håndværkere

Cleanforce i Odense har specialiseret sig i at levere håndværkere, der er klar til at tage fat med egen uniform og firmabil.
Cleanforce i Odense er et vikarbureau, der leverer håndværkere. Det oplyser dagbladet Børsen.

- Vi adskiller os fra vikarbureauerne ved at kontraktansætte vores folk for at få en fast stab. Samtidig får de en uniform og en firmabil, så det ser ordentligt ud, når de kommer ud, siger Susanne Langholz, chef for de 80 tyske håndværkere, der foreløbig er beskæftiget i Cleanforce.

Den oprindelige plan var at anvende polsk arbejdskraft, men det viste sig at være en vej fyldt med forhindringer, som virksomheden alligevel ikke ønskede at gå. Derfor faldt valget på tyskerne.

Virksomheden har ansat en tysk formand, der fordeler jobbene til de tyske håndværkere. Det er også ham, der rejser rundt og rekrutterer tyskere til Cleanforce. Udvælgelsen af de rigtige medarbejdere er svær, og det første hold af vesttyskere, efter polakkerne, viste sig at være utilpassede og krigeriske overfor de østtyske håndværkere. Derfor falder valget nu overvejende på østtyskere fra samme område, der er glade for arbejdet i Danmark.

Cleanforce overvejer i øjeblikket at åbne kontor i Jylland eller på Sjælland. Efter budgettet skal Cleanforce ramme et overskud på 1,5 mio. kr. i år, men den nye overenskomst, samt uniformer og værktøj koster dyrt og påvirker stadig driften.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094