23948sdkhjf

Thyssenkrupp vinder elevatorservice i 22 kommuner

SKI har på vegne af 22 kommuner gennemført et forpligtende minudbud af elevatorservice.
Thyssenkrupp Elevator vandt miniudbuddet, og resultatet viser på ny, at det betaler sig, når kommunerne står sammen om indkøbet. Det skriver Statens og Kommunernes Indkøbs Service på sin hjemmeside.

22 kommuner og to øvrige organisationer er gået sammen om et forpligtende miniudbud om elevatorservice. I praksis er udbuddet gennemført på SKI’s frivillige aftale om elevatorservice og omfatter lovpligtige eftersyn samt løbende drift og vedligeholdelse af elevatorer.

Thyssenkrupp Elevator har vundet miniudbudskonkurrencen blandt de tre leverandører på rammeaftalen og skal således levere elevatorservice til de tilsluttede kommuner.

Det betaler sig at stå sammen
SKI har foretaget et benchmark af priserne fra miniudbuddet op mod maksimalpriserne på SKI's frivillige aftale om elevatorservice. Maksimalpriserne er de priser, som en række leverandører oprindeligt har budt ind med for at vinde en af de tre pladser på rammeaftalen. I forbindelse med et miniudbud konkurrerer de tre leverandører om den udbudte opgave og byder derfor ind med priser, der er endnu lavere.

Benchmarket viser, at kommunerne har opnået en samlet besparelse på 32 pct. ved miniudbuddet i forhold til maksimalpriserne. Det svarer til 4,5 millioner kroner årligt eller til 14 millioner kroner over aftalens løbetid.

De første leveringsaftaler trådte i kraft den 1. januar 2015. De resterende kommuners leveringsaftaler træder i kraft af løbet 2015 i takt med, at kommunernes nuværende serviceaftaler udløber.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11