23948sdkhjf

Rejsegilde på bæredygtigt stadion i Hjørring

Halvdelen af de 16 stålspær, som udgør skelettet i Hjørrings nye bæredygtige stadion, er rejst, og de første betonelementer er på plads.
Totalentreprenøren Lund & Staun ser nu frem til en intens byggeperiode, inden der den 1. juli kan bydes velkommen i det 3.000 kvadratmeter store byggeri, som både overholder passivhusstandarden og indarbejder en række elementer fra DGNB-systemet.

Foruden de to haller vil det kommende stadion blandt andet indeholde faciliteter til undervisning, servering, dopingkontrol, presse og håndtering af VIP-arrangementer. På byggepladsen er man glade for den milde vinter, men man skal stadig hænge i for at holde tidsplanen.

- Der er meget, som skal på plads i den kommende tid, og det er et komplekst byggeri med mange faciliteter på et lille område. Vi har heldigvis et godt samarbejde bordet rundt, og der er ingen tvivl om, at netop dette samarbejde er nøglen til at overholde den stramme tidsplan. Vi kan mærke, at alle har viljen til succes, og vi oplever stor fleksibilitet fra både rådgivere, underentreprenører og bygherre, siger Henrik Staun, som er salgsdirektør hos Lund & Staun.

Når stadion står færdigt, vil det i fællesskab blive ejet og drevet af Hjørring Kommune, Hjørring Private Realskole samt VUC&hf Nordjylland
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08