23948sdkhjf

Så kom de unges hus i Støvring på plads

Politikerne har sagt har ja til forslag om placering af det kommende ungdomshus.
Et enigt kultur- og fritidsudvalg har sagt ja til at placere det nye ungdomshus i Støvring i området vest for den kommende biblioteksbygning.

I samme ombæring nikkede politikerne ja til en revidering af tidsplanen, som betyder, at ungdomshuset skal være indflytningsklar i august 2016.

Det fortæller formanden for kultur- og fritidsudvalget Lene Aalestrup (K), der roser de tre parter, Stubhuset, biblioteket og ungdomsskolen for deres medvirken til at finde den rigtige løsning.

- Vi kvitterer for den store vilje til samarbejde. Der har været mange hensyn, der skulle tages, men alle er gået positivt ind i arbejdet, siger hun.

Enkelte elementer i forbindelse med projektet er ikke helt på plads. Dels har Stubhuset en bekymring om antallet at parkeringspladser, hvilket udvalget er opmærksomt på. Der er flere løsningsmuligheder, der skal drøftes i forbindelse med budget 2016.

Dernæst skal der findes finansiering af det udendørs amfiteater, der skal ligge ved hjørnet af Grangårdsvej og Stadion Allé. Det var nemlig ikke med i de oprindelige planer.

Endelig har ungdomsskolen ønsket at placere sin administration i forbindelse med ungdomshuset, hvilket udvalget også har stillet sig positiv over for.

Næste skridt bliver at få detaljerne på plads, så udvalget kan endeligt godkende projektet på sit møde i april. Planen er, at byggearbejdet kan sendes i udbud medio august med byggestart midt i oktober 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094