23948sdkhjf

Rekordsalg af byggegrund i Kolding

Antallet af solgte parcelhusgrunde blev markant højere i 2014 sammenlignet med de seneste fem år.
Kolding Kommune solgte sidste år 37 parcelhusgrunde og fik dermed bekræftet de positive tendenser, der har været de seneste år. Ud over de 37 byggegrunde, solgte Kommunen i december en storparcel til HusCompagniet på 28 byggegrunde, og dermed blev salget af grunde rekordstort i 2014. Det skriver Kolding Kommune på sin hjemmeside.

- At det er lykkedes at sælge så mange byggegrunde i 2014, går fint i tråd med en generel grøde i væksten i Kolding, hvor vi i 2014 også så et stigende antal tilflyttere, flere studerende, flere store byggeprojekter og nye virksomheder, der flyttede til kommunen, siger by- og udviklingsdirektør Thomas Boe.

Det er især to områder, hvor byggegrundene er gået som varmt brød. Det er Odins Ager i Dalby i den sydlige del af Kolding og Elkærholmparken i den aktive landsby Vester Nebel. Her er tilsammen solgt 22 byggegrunde.

Den positive tendens har allerede sat sine spor i 2015 med tre solgte grunde siden årsskiftet.

Nye attraktive udstykninger på vej
De positive takter ser ud til at fortsætte i det nye år. Knapt havde Kommunens Køb og Salg-afdeling slået dørene op efter nytår, før der var solgt tre byggegrunde.

- Vi kan ikke mindes, at vi før har underskrevet tre salgsaftaler i løbet af årets første uge, men det er altså sket i år. Det er selvfølgelig for tidligt at spå om et nyt rekordår, men vi har nogle meget attraktive udstykninger på vej i den nordlige del af Kolding i Nørre Bjert og Eltang, og derfor kan vi godt tillade os at sætte forventningerne højt, fastslår Thomas Boe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079