23948sdkhjf

Opkøb: Mariendal Electrics ekspanderer i Aarhus

Virksomheden har købt aarhusianske DL-Installation og forventer yderligere ansættelser i Aarhus.
Mariendal Electrics er en af Danmarks største el-installationsvirksomheder inden for el, sikring, energi, automation, marine og IT. Som et led i virksomhedens ekspansionsstrategi har Mariendal Electrics nu opkøbt DL-Installation i Brabrand.

Med opkøbet af DL-Installation beskæftiger Mariendal Electrics 50 medarbejdere i Aarhus og forventer yderligere ansættelser i 2015-2016.

Mariendal Electrics er kendt som foregangsvirksomhed på de traditionelle forretningsområder i branchen. Virksomheden har fokus på innovative, visionære og fremtidssikrede løsninger og har sat sit fingeraftryk på store opgaver for blandt andet IKEA, Dansk Arbejdsgiverforening, Udbetaling Danmark, Krifa og Elgiganten.

Mange østjyske opgaver
Senest har virksomheden lukket ordrer for opgaver på SOSU-Skolen på 14.000 kvadratmeter i Aarhus, og Skanderborgs nye Rådhus og Aktivitetscenter på 20.000 kvadratmeter. Begge opgaver byder på spændende udfordringer inden for Mariendal Electrics’ ekspertiseområder og viden om el, sikring, CTS og IT-netværk.

Samtidig vil kunderne hos DL-Installation kunne nyde godt af Mariendal Electrics’ viden om IT-drift, IT-sikkerhed og vedligeholdelse med rådgivning, hardware og software, samt Instore- og netværksløsninger.

Ledelse og medarbejdere fra DL-Installation fortsætter i Mariendal Electrics.

Baggrund
Mariendal Electrics overtog den 1. januar 2015 virksomheden DL-Installation. Dermed beskæftiger Mariendal Electrics 50 medarbejdere i Aarhusområdet. I 2014 har Mariendal Electrics således overtaget Vinkler El (per 1. juni) og Haugsted Køl og El A/S (per 1. oktober).

Mariendal Electrics har hovedsæde i Aalborg og har derudover afdelinger i Vester Hassing, Pandrup, Brønderslev, Frederikshavn, Skagen, Aarhus på Frederiksberg og i Oslo. Virksomheden beskæftiger nu mere end 180 medarbejdere fordelt på de respektive afdelinger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11