23948sdkhjf

Hvem skal vinde årets Aluminium Byggepriser?

To priser hædrer i år intelligent og innovativ brug af aluminium i byggeriet. Der er netop åbnet for nomineringer.
Den 2. marts uddeles to priser, som skal honorere intelligent og innovativ brug af aluminium i byggeri. Bag priserne står Alufacadesektionen i Dansk Byggeri og Aluminium Danmark i Dansk Industri.

- Vi opfordrer branchen i bredeste forstand til at sende forslag til værdige vindere af prisen. Hovedprisen gives til et færdigopført byggeri og ekstraprisen til en dygtig studerende eller nyuddannet dimittend, fortæller Jim Hansen fra Aluminium Danmark under Dansk Industri.

Hovedprisen på 25.000 kr. går til et færdigopført byggeri, som viser Intelligent og innovativ anvendelse af aluminium, der fremmer byggeriets arkitektur og indeklima. Det forventes, at byggeriet skiller sig ud arkitektonisk eller funktionelt, og at anvendelsen af aluminium har medvirket til at fremme og understøtte byggeriets arkitektur og indeklima.

Ekstraprisen på 10.000 kr. vil blive uddelt til en studerende eller dimittend. Det kan fx være en ingeniør, bygningskonstruktør, arkitekt eller studerende fra andre uddannelsesretninger, som har en God idé eller projektforslag udformet i aluminium til fremme af innovativt byggeri og bygningskomponenter.

Det er muligt at downloade nomineringsskemaer fra Danske Byggematerialers hjemmeside .

Dommerkomiteen er sammensat af eksperter og folk fra branchen. Formand for dommerkomiteen er professor Per Heiselberg fra Aalborg Universitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156