23948sdkhjf

John A. Hansen: Ny udvikling i Eurovision-sag

Wonderful Copenhagen har overført 2,7 millioner kroner til VVS-virksomheden, som kræver to millioner mere.
Det københavnske VVS-firma John A. Hansen har stævnet Wonderful Copenhagen for manglende betaling i forbindelse af arbejde på Refhaleøen. Nu har organisationen betalt 2,7 millioner kroner til virksomheden. Det skriver Dagbladet Børsen.

Ti dage før Eurovision Song Contest skulle gå i gang den 10. maj, blev VVS-firmaet bortvist fra byggepladsen. På det tidspunkt havde virksomheden arbejdet for knap fem millioner kroner.

- Det var i sig selv også noget, som man ikke ser så tit. Jeg blev pludselig ringet op af min klient, som kunne fortælle, at der var blevet overført 2,7 millioner kroner, uden at vi havde hørt fra dem, hvilket også er ret atypisk. Det syntes som om, at de gerne ville have det til at foregå hurtigt for at undgå negativ omtale, siger Håkun Djurhuus, partner i advokatfirmaet Bech-Bruun og repræsentant for John A. Hansen, til Dagbladet Børsen.

Ifølge Børsen overførte Wonderful Copenhagen 2,7 millioner kroner til John A. Hansen for få uger siden. Virksomheden har valgt at fortsætte retssagen for de manglende to millioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11