23948sdkhjf

Ny VVS-guide på telefonen hjælper installatører

VVS’ere får nu adgang til installationstips og -tricks på mobilen, når de skal installere Viega-produkter.
Installationsguiden, der også findes som håndbog, ligger nu frit tilgængeligt og online, så VVS’erne får viden om metal- og kunststofrørsinstallationer med et enkelt klik på smartphonen.

Den mobile guide er en hands-on guide og er tænkt som hjælp til at vælge den rette løsning. Den er udarbejdet på baggrund af de oftest stillede spørgsmål om installationsteknik og inkluderer et bredt udsnit af Viegas mest solgte produkter.

Feedbacken fra de uafhængige VVS-installatører, som i løbet af en uge har testet guiden for Viega, har været positiv:

- Alle vores montører er udstyret med en iPad, og det er den vej, det hele går. Så for os er det et fantastisk supplement til undervisningen, at vi nu har adgang til det hele mobilt. Det kommer vi til at få meget glæde af, siger servicechef Kim Pedersen fra VVS & EL Henning Sørensen A/S.

Hos Vejen VVS har man også testet guiden. Og her ser man især fordele for nye montører.

- Den er nem at bruge, fordi du ser montagevejledningerne og får hurtig information om de produkter og installationer, som du søger – det er lige til at gå til. Det er meget brugbart og helt klart et værktøj, vi kommer til at bruge. Og for de nye montører bliver den uundværlig, siger Kenny Tækker fra Vejen VVS.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094