23948sdkhjf

Ishøj gør klar til større byomdannelse

Udviklingen af ”Det Lille Erhvervsområde” i Ishøj fra et område med produktions- og håndværksvirksomheder til boliger, erhverv og kulturområde skal give bydelen ny dynamik.
Ny helhedsplan for ’Det Lille Erhvervsområde’ udstikker rammerne for udviklingen og omdannelsen af det gamle erhvervsområde. Ændringerne skal gøre området mere dynamisk og får det til at spille bedre sammen internt og med de omkringliggende områder.

I fremtiden skal der være mere kontor- og administration, andre typer af erhverv og ikke mindst flere boliger samt sociale- og kulturelle institutioner.

Ishøj Byråd vedtog Forslag til helhedsplan for Det lille erhvervsområde den 2. december. Helhedsplanen fastlægger nogle principper for den ønskede udvikling af området, frem for at der sker en punktvis planlægning i enkelte lokalplaner.

Etapevis udvikling
Omdannelsen af området er opdelt i 2 etaper.

Første etape omfatter grundene nærmest Ishøj Strandvej og Industriskellet. Afsæt er allerede opførte samt igangværende byggerier. Omdannelse af eksisterende virksomheder til boliger eller andre formål skal således ske som en etapevis udvikling, der breder sig fra det nyligt opførte boligområde samt Netto op langs Industriskellet.

2. etape bliver udskudt fordi der i en årrække er et behov for tung trafik på Industrivangen til varmeværket, lastbiler med brændselspiller, samt til diverse virksomheder med tung og ret intens trafik, transportvirksomheder, værksteder, forenings- og selskabslokaler m.v.

Før der åbnes op for udviklingen af anden etape forudsættes det derfor, at alle grunde omfattet af første etape er lokalplanlagt og at byggeri er igangsat. Tidspunktet for udvikling af anden etape afhænger derfor af dette.

Læs helhedsplanen for ”Det lille erhvervsområde” på Ishøj Kommunes hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093