23948sdkhjf

Nye boliger skal finansiere lystbådehavn

Private investeringer skal sikre udvidelsen af Koldings sydlige lystbådehavn. Boligbyggeri skal finansiere havneudvidelsen.
Den sydlige lystbådehavn i Kolding Fjord, "Marina Syd", skal udvides. Årsagen er, at den nordlige lystbådehavn skal vige plads for en udvidelse af erhvervshavnen.

Private investeringer er en forudsætning for at finansiere udvidelsen af lystbådehavnen. For at få penge til udvidelsen arbejder Kolding Kommune derfor på at bygge boliger i området ved den sydlige lystbådehavn, som kan finansiere det øvrige byggeri.

Balance mellem boliger og sejlere
Kolding Kommune vil også inddrage Den Selvejende Institution "Kolding Lystbådehavn" i det videre arbejde. For borgmester Jørn Pedersen er samarbejdet med sejlerne vigtigt i den videre proces:

- Vi skal finde en balance, hvor der både skabes plads til attraktive boliger ved vandet og plads til sejlerne. Vi har ikke de millioner, der skal til en lystbådehavn. Derfor skal vi finansiere det ved at bygge boliger i umiddelbar nærhed. Ved fortsat at inddrage sejlerne, kan vi arbejde på løsninger, der får det hele til at hænge sammen, siger borgmesteren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094