23948sdkhjf

Her er den nye DS Arena

Hobro IK’s drømmefodboldstadion er nu på tegnebrættet.
Onsdag aften den 10. december fremlagde Hobro IK ved et sponsorarrangement planerne for, hvordan klubben gerne vil have, at DS Arena kommer til at se ud i fremtiden, så den lever op til Superliga-standard.

Planen er, at udbygningen, hvor tilskuerkapaciteten på stadionet lander på 10.700, skal stå færdig til oktober 2015 - uansat om klubben til den tid stadig spiller i Superligaen.

Indtil videre arbejder man ud fra to udbygningsmodeller:

Et superligastadion med 3.050 overdækkede siddepladser samt 6.900 overdækkede ståpladser og 800 ståpladser i det fri - til en samlet byggesum på cirka 42 millioner kroner.

Eller et reduceret byggeprojekt til 35-36 millioner kroner, hvor det siddende publikum (3.050) fremdeles sidder trygt under tag. Men som til gengæld efterlader hele det stående publikum (minus 300) til vejrliget under åben himmel.

Med i begge projekter hører en stærkt udvidet vip-lounge med fremtidig plads til 500 sponsorer, forbedrede faciliteter for dommer, trænere, presse og administration, fire nye omklædningsrum, tre nye toiletbygninger og to nye storskærme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093