23948sdkhjf

Ekspansiv installationsforretning vil vokse på industrien

Industrien er et af områderne, hvor Ringkøbing-Skjern Installationsforretning vil finde fremtidig vækst.
Bredt fundret vækst har givet Ringkøbing-Skjern Installationsforretning mange strenge at spille på, og at falde tilbage på, hvis det går skidt på et enkelt område. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Fusioner og opkøb siden årtusindskiftet betyder, at Ringkøbing-Skjern Installationsforretning i dag arbejder med så varierede opgaver som traditionelle installationsopgaver i ny- og ombygninger, industri-og landbrugsinstallationer, automatiske installationer, edb, overvågnings-og alarmsystemer samt etablering af belysningsanlæg og solcelleanlæg.

Industrien kommer til at drive væksten
Udvidelserne har bragt flere store industrikunder i folden, som for eksempel mejerier i Nr. Vium og Troldhede. Ejer af Ringkøbing-Skjern Installationsforretning, Niels Peter Jacobsen, understreger, at industrien er området, hvor firmaet satser på at finde vækst i fremtiden.

- Det er der, vi satser på at vækste i fremtiden. Derfor er det for os vigtigt, at vores regering får stoppet udvandringen af industrien fra Danmark, siger Niels Peter Jacobsen Dagbladet Ringkøbing-Skjern og fremhæver solceller og LED-belysning som et område, han forventer væksten kommer på.

Ekspansionerne har bragt den vestjyske installationsforretning op på cirka 80 ansatte alt i alt og har en omsætning omkring de 80 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.284