23948sdkhjf

IT-rollemodeller i byggeriet

Fem små og mellemstore håndværksvirksomheder skal vise vejen for øget anvendelse af IT-værktøjer i byggeriet inden for tilbudsgivning, planlægning, udførelse, aflevering og administration.
De fem virksomheder er:
Christoffersen og Knudsens Eftf. ApS, Rødovre (tilbudsgivning)
TS Stilladsmontage ApS, Bjæverskov (planlægning)
Højbjerg VVS Service, Højbjerg (udførelse)
Jørgen Friis Poulsen a/s JFP, Herning (aflevering)
Tømrermester A/S v/ Mads Stadsgaard, Langå (administration)
Det er håndværkeravisen Mester Tidende, som sammen med Dansk Byggeri, Arbejdsgiverne, Bygge-og Anlægsdivisionen på Teknologisk Institut samt IT-rådgivningsfirmaet Basit, der har fundet frem til fem markante frontløbere som har anskaffet og implementeret effektive IT-værktøjer og dermed har opnået øget effektivitet og indtjening.

Ved kåringen af de fem virksomheder er der lagt vægt på, at virksomhederne har taget nogle bevidste beslutninger og foretaget fornuftige investeringer omkring IT.

- Målet har ikke været at finde virksomheder med mest eller flest IT-værktøjer, men derimod at finde frem til de virksomheder, der har investeret klogt, og som gennem IT-værktøjer har effektiviseret deres virksomhed og opnået positive resultater i forhold til driften, siger chefredaktør Klaus Tøttrup, Mester Tidende.

De fem frontløbere får overrakt præmier og diplomer i forbindelse med Dansk Byggeris IT-messe i starten af februar 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093