23948sdkhjf

Ny skole til 200 mio. kr. i Herning

Tommelfingeren er vendt i vejret til et nyt skoleprojekt til 200 mio. kr. i Hammerum/Gjellerup.
Skolen til 200 millioner kroner kommer til at ligge sammen med Hammerum-Hallen og skal være skole for 1100 børn i Hammerum/Gjellerup.

Byggeriet har den pædagogiske platform som omdrejningspunkt. Rammer kommer skal dermed bedst muligt understøtte mulighederne for at lære og give udfoldelsesmuligheder for intentionerne i skolereformen.

- Det er også helt bevidst, at vi kobler skolebyggeriet med Hammerum-Hallen. Dels giver det rigtig god mening, fordi motion og bevægelse får en større plads i skolehverdagen. Men skolen kommer også til at styrke hallen som et samlingspunkt, der kan være med til at binde området endnu stærkere sammen, siger formand for Herning Kommunes Børne- og Familieudvalg, Dorte West.

Klar om fem år
Første led i processen mod skolebyggeriet bliver at inddrage ledere, medarbejdere og skolebestyrelser på de to eksisterende skoler, Hammerum-Hallen og andre interessenter i planlægningsfasen.

Først i 2017 bliver det endelig vedtaget, hvordan skolen i øst kommer til at se ud, og hvem der skal bygge den. Efter planen skal skolen kunne tages i brug efter nytår 2020.

Herning Byråd sagde den 8. december ja til skolebyggeriet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094