23948sdkhjf

Ny marina og boligkvarter på tegnebrættet i Løgstør

60-82 millioner kroner lyder prisen for en ny havn og marina i det østlige Løgstør.
Boliger med egen bådsplads i en ny marina, en ny park og andre aktiviteter helt ned til Limfjorden. Det er kernen i en planerne for Løgstør ny Marina, som Økonomiudvalget i Vesthimmerland Kommune ser nærmere på i dag den 10. december.

Omdrejningspunktet i projektet er etableringen af en helt ny havn og marina i det østlige Løgstør. Omkring marinaen er det planen at etablere park, udsigtsboliger til for turister og boliger med direkte adgang til vandet, som man kender det fra blandt andet hollandske kanalbyer.

Store boligplaner
Udbygningen af marina-området er inddelt i tre etaper.

Etape A er etableringen af en banepark med forskellige funktioner. Etape B omfatter 9.000 m² maritime boliger på en ny mole, et slæbested og klubhus på 1.000 m² samt provianteringshavn på 2.150 m². Endeligt omfatter etape 3 terrasse- og udsigtsboliger svarende til et nyt parcelhuskvarter med samlet over 10.000 m².

Mens byggeriet på marina-området skal gennemføres af private investorer, står Vesthimmerland Kommune med regningen for at anlægge den nye havn og marina. Prisen ligger her på mellem 60 og 82 millioner kroner ifølge et notat udarbejdet af Rambøll. Usikkerhed omkring forurening på området, hvor marinaen skal anlægges, er hovedårsagen til det store udsving i prisen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109