23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Bygningsstyrelsen
Kristian Lyk-Jensen er blevet konstitueret som direktør hos Bygningsstyrelsen efter Carsten Jarlovs pludselige dødsfald.

Læs også Bygningsstyrelsen konstituerer direktør

CRM-Byggefakta
Leverandøren af information om bygge- og anlægsprojekter bliver et selvstændigt datterselskab under svenske Docu Nordic.

Docu Nordic overtager halvdelen af aktierne i CRM-Byggefakta. Grundlæggerne af CRM-Byggefakta, Jens Slott Johansen og Thomas Bejer-Andersen, fortsætter som hhv. CEO og COO for Docu Nordics danske aktiviteter.

Læs også CRM-Byggefakta får svensk medejer

Hamiconsult A/S
Christian Ohn er blevet udnævnt til administrerende direktør hos Hamiconsult A/S.

Læs også Herning-ingeniører får ny administrerende direktør

Rockwool
Bjørn Høi Jensen, der blev valgt som bestyrelsesformand på generalforsamlingen i april, er blevet sygemeldt. Indtil Bjørn Høi Jensen er tilbage, konstitueres næstformand Carsten Bjerg som formand. Han har været medlem af Rockwools bestyrelse siden 2011

Læs også Rockwool-formand ramt af sygdom

3XN
Morten Stahlschmidt er med virkning fra 1. januar blevet ansat som administrerende direktør hos 3XN i stedet for Bo Boje Larsen, der dog fortsætter i 3XN’s bestyrelse.

Derudover indtræder Audun Opdal, Fred Holt, Jeanette Hansen, Marie Hesseldahl Larsen, Stig Vesterager Gothelf og Torben Østergaard som partnere i selskabet.

Læs også Ny adm. direktør og nye partnere i 3XN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093