23948sdkhjf

4.500 m² byggeri på vej i Hørsholm Bymidte

Nyt byggeri i tre etager til boliger, butik og fitnesscenter skal opføres centralt i Hørsholm. Ny lokalplan skal bane vejen for projektet.
Ved siden af den historiske rådhusbygning i Hørsholm Bymidte skal der opføres et nyt, 4.500 m² stort byggeri i tre etager. Byggeriet kommer til at indeholde 16 boliger i 1 og 2 plan, fitnesscenter samt en dagligvarebutik. Byggeriet forventes at stå færdigt i 2016.

Projektet gennemføres med udgangspunkt i en konkurrence udskrevet af Hørsholm Kommune. Konkurrencen blev i 2013 vundet af Dorte Mandrup Arkitekter i samarbejde med O. Adsbøll & Sønner, planlægningsfirmaet Hans-Jørgen Bøgesø samt Klaus Nielsen Rådgivende ingeniørfirma.

Projektet forudsætter en ændring i lokalplangrundlaget. Hørsholm kommune har derfor nu sendt forslag med de nødvendige ændringer i høring frem til den 26. januar 2015.

Boliger i 2 plan
Den nye bygning fremstår åben og inviterende og markerer hjørnet af Rungstedvej / Kammerrådsvej samt ankomsten til bymidten.

Boligerne er placeret oven på dagligvarebutikken mod Hovedgaden og i en bagvedliggende længe. Boligerne består af 1-plans boliger og 2-plans boliger som ”gårdhavehuse”, der er disponeret omkring et indre gårdrum og med tagterrasse.

Butikkens salgslokale udgør cirka 790 m² og ankomst til butikken sker fra gågaden. Fitnesscenteret bliver på 2.000 m² og i 3 etager.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125