23948sdkhjf

7.800 boliger skal renoveres i hovedstaden

Beboere i både private og almene boliger i hovedstadsområdet skal i stor stil motiveres til at energirenovere deres bolig. Nye tiltag skal sætte skub i renoveringerne.
Region Hovedstaden går
Indsatserne er:
• Motivere flere boligejere til at energirenovere deres bolig ved at skabe øget viden om, hvor meget den enkelte boligejer egentlig kan spare.

• Etablere et samarbejde med erhvervsskolerne, så eleverne lærer mere om energirenovering, når de er færdige.

• Et rejsehold får til opgave at hjælpe kommunerne med at arrangere borgermøder, så endnu flere boligejere får viden om energirenovering. Rejseholdet skal opsamle viden og dele erfaringer på tværs af kommunerne.

i luften med en række indsatser, der skal få boligejeren i private og almene boliger til at foretage gennemgribende energirenoveringer, så el- og varmeforbruget kommer ned. Det oplyser Region Hovedstaden.

Målet er, at mindst 7.800 boliger renoveres de næste to år.

Fælles front med BedreBolig
Projektet i Region Hovedstaden koordineres med den statslige ordning BedreBolig . Her kan boligejere få gratis hjælp af en BedreBolig-rådgiver, som blandt andet hjælper med at se på, hvor stor besparelsen kan være ved at foretage forskellige renoveringer, hvornår lånet er tilbagebetalt, og hvor stor besparelsen bliver efterfølgende.

Før projektet realiseres, vil kommunerne screene udvalgte boligområder for at få afdækket, hvor potentialet for energibesparelse er størst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14