23948sdkhjf

Randers vil sparke gang i erhvervsbyggeri

Salget af erhvervsgrunde ligger næsten stille i Randers Kommune. En revurdering af priserne på jorden skal sammen med en mere fleksibel prisstruktur få gang i salget.
Siden krisen satte ind for cirka seks år siden, har omsætningen af erhvervsjord været meget beskeden i Randers Kommune.

For at få flere virksomheder til at slå sig ned i kommunen har Erhvervs- og landdistriktsudvalget på sit seneste møde besluttet at få en ejendomsmægler til at revurdere priserne på erhvervsjord i udvalgte områder. Samtidig ønsker man at få en mere fleksibel prisstruktur.

Forsøgsområde kan blive normen
Hvor der er 100.000 kvadratmeter som er til salg i en udstykning, vil noget være facadejord, noget stærkt kuperet, noget ligge mindre hensigtsmæssigt og så videre.

For bedre at kunne håndtere individuelle behov ønsker Randers kommune at få hjælp til at opsætte nogle priszoner. Kommunen har den udfordring, at udbudsreglerne reelt forhindrer, at der forhandles individuelt om prisen.

Hvis vurderingen af jordpriserne i udvalgte områder viser, at der er grundlag for en generel justering af priserne, vil forvaltningen lave en plan for hvordan den resterende erhvervsjord også kan blive vurderet prismæssigt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14