23948sdkhjf

NCC og myndigheder undersøger bygningskollaps

En teknisk undersøgelse af den delvist sammenstyrtede boligblok i Frederikshavn skal afdække baggrunden for den alvorlige ulykke.
- Det er en ulykke, der ikke måtte ske.

Det siger NCC's områdedirektør Henrik Krogh Holm efter søndagens alvorlige ulykke, hvor et hjørne på en beboelsesejendom styrtede sammen i forbindelse med NCC’s renovering af 270 lejligheder i Mølleparken i Frederikshavn.

Den pågældende boligblok er den første i Mølleparken, hvor renovering af facaderne er gået i gang. NCC vil nu, i samarbejde med myndighederne, foretage en teknisk undersøgelse af ejendommen, så baggrunden for den alvorlige ulykke kan afdækkes. Resultatet af undersøgelsen forventes at ligge klar fredag.

Boligforeningen Vesterport har efter ulykken besluttet om at genhuse beboerne og samarbejder nu med NCC om at lægge en plan for genhusningen.

- Beboernes tryghed ligger os meget på sinde. Derfor har vi besluttet at genhuse alle beboerne i blokkene i den periode, hvor de er berørt af arbejdet. De flytter først tilbage til deres lejlighed, når den er helt færdig. Vi håber, at det vil genskabe trygheden i området, siger direktør Steen Møller Andersen, Boligforeningen Vesterport.

Beboerne fra den blok, hvor ulykken skete, har siden søndag boet på hotel eller været privat indkvarteret. De vil snarest få adgang til bygningen for at hente personlige ejendele.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219