23948sdkhjf

Generationsskifte med uvurderlig sparring

To generationer arbejder sammen om næste trin i udviklingen af Gundsø Entreprenør Forretning.
Det skriver Licitationen.dk.

Gundsø Entreprenør Forretning nær Roskilde er vokset fra de gamle rammer, og indvier nu officielt et nyt 3.500 kvadratmeter stort domicil. Og en ny ledelse vokser også frem i entreprenørfirmaet.

For to et halvt år blev der således sat gang i et glidende generationsskifte. Jesper Vesterlyng og hustruen Mia arbejder tættere og tættere sammen med Jespers forældre, René og Anne Vesterlyng, der etablerede entreprenørfirmaet i 1995.

Sparring om nye idéer
Mens Jesper arbejder sammen med faderen om tilbud, projektledelse og virksomhedsdrift, kører Mia parløb med Anne i den administrative afdeling. Processen er ifølge Jesper Vesterlyng med til at sikre både stabilitet og udvikling i firmaet:

- Det er selvfølgelig uvurderligt at kunne læne sig trygt op af den store erfaring som både min far og mor har. Og det er fint at kunne drøfte nye ideer. Det er naturligvis ikke alt, vi er enige om, men vi er til gengæld enige om at drøfte ideerne igennem og vurdere dem sammen på et sagligt grundlag. Hvad enten det så drejer sig om, hvorvidt vi skal eje eller lease firmabiler eller om vi for eksempel skal investere yderligere i vores TV-inspektionsaktiviteter, siger Jesper Vesterlyng til Licitationen.dk.

Gundsø Entreprenør Forretning A/S havde et overskud efter skat på 2 millioner kroner sidste år.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093