23948sdkhjf

Pris på ny svømmehal på Langeland

Langeland Kommune kan forvente at bruge mellem 32 og 33 millioner kroner på at bygge en ny svømmehal ved Ørstedskolen i Rudkøbing.
Cowi har for Langeland Kommune undersøgt mulighed for og udgifter til etablering af en ny svømmehal ved Ørstedskolen i Rudkøbing.

Prisen er udregnet ud fra, at svømmehallen etableres med et 25 meter langt bassin lang og med 6 baner uden udspringsmuligheder. Der er udarbejdet 2 estimater på en vanddybde på 1 meter og en vanddybde på 1,3-2 meter.

Bygningen ønskes opført i god kvalitet sammenlignelig med Ørstedskolen. Det vil sige en bygning opført som murstensbygning, fladt tag med fald og i øvrigt materialer der kan modstå svømmefaciliteternes fordampning og brugernes almindelige brug. Det forudsættes endvidere, at bygningen opføres maksimalt energivenligt. Bygningsarealet er på 900 m² med et udenoms areal på 500 m². Der er anlæg af tilkørselsvej, parkering og tilslutning til forbindelsesvej til Ørstedskolen.

Ved løsningen med en vanddybde på 1 meter er prisen på anslået 32 millioner kroner, og ved en vanddybde på 1,3-2 meter ventes udgifterne af være 33 millioner kroner.

Der arbejdes nu videre med konkretisering af projektet, og der vil blive afholdt borgermøde om planerne for etablering af den nye svømmehal.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094