23948sdkhjf

Ingen vil udbygge Taastrup Svømmehal

Udbuddet på udbygningen af Taastrup Svømmehal med endnu et svømmebassin må gå om, da ingen afgav tilbud på projektet. Høje-Taastrup Kommune tilstræber fortsat, at det nye bassin er klar i starten af 2016.
Taastrup Svømmehal skal udbygges med en hal med et bassin på 10 baner à 50 meter. Men da der ikke kom tilbud på udbudt udbygningen af svømmehallen, må udbuddet gå om.

Tidsplanen for byggeriet af det nye bassin er hermed blevet presset, men der arbejdes fortsat på at kunne have udbygningen klar til åbning i begyndelsen af 2016. Det oplyser Høje-Taastrup Kommune.

Nyt udbud på vej
Drøftelser med de entreprenører, som viste interesse i det første udbud, peger på, at det blandt andet var terræn- og jordbundsforhold og dermed funderingsopgaven, der gav usikkerhed om den økonomiske sammenhæng i projektet. Kommunen har iværksat undersøgelser af forholdene, så der kan blive taget højde for dem ved det nye udbud.

Arbejdet med det nye udbud er i fuld gang. Frem til den 23. oktober kan interesserede anmode om at blive udvalgt som tilbudsgiver. Umiddelbart derefter udsender kommunen udbudsmaterialet til de udvalgte tilbudsgivere.

Taastrup Svømmehal, som vi kender den i dag, er fortsat åben og vil ikke blive påvirket af udbygningen.

Fakta om det nye svømmebassin:
• I en tilbygning til den gamle svømmehal bliver der anlagt et nyt bassin med internationale mål (10 baner á 50 meter), en ny indgang og nye omklædningsrum.

• Det nye bassin bliver primært for svømmeklubber, andre foreninger og skoler. Når konkurrencesvømmerne bruger det nye bassin, kan temperaturen hæves i det gamle bassin - til glæde for offentlige badegæster.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094