23948sdkhjf

Glasgrossister går mod strømmen i nyt partnerskab

Glascom overtager 50 procent af Fynbo Glas. Sammen etablerer de to glasgrossister nu et landsdækkende grossistnet med egne lagre og daglige leveringer med egne biler.
Glascom, der blev stiftet i 2005 i Slagelse, har i dag etableret sig som en af branchens førende grossister og en af de få leverandører, der har egne lagre og daglige leveringer med egne biler. Glascom beskæftiger i dag 40 medarbejdere.

Fynbo Glas er etableret i 2012, hvor partnerne Kent Breinholt og Alex R. Jensen overtog Pilkingtons forretning i Odense. Siden har de to opbygget en solid grossistforretning med daglige leverancer over hele Fyn.

To firmaer med ens værdier
Geografisk supplerer de to virksomheder altså hinanden, og der er ifølge direktør Morten Gaardboe fra Glascom heller ingen tvivl om, at der er tale om et gensidigt ønske om samarbejde:

- Vi har bygget vores virksomheder på det samme værdigrundlag og har baseret vores succes på en nærhed til kunderne. Det er noget, landets glarmestre og andre, der arbejder professionelt med glas, sætter stor pris på, siger Morten Gaardboe.

Administrationen samles hos Glascom
Samarbejdet betyder, at Fynbo Glas kan outsource sin administration til Glascom og dermed optimere driften. Samtidig kan Fynbo Glas nu trække på glaseksperterne hos Glascom efter behov.

- Vores nuværende kunder kommer ikke til at mærke de store forskelle. Vi vil være de samme mennesker i telefonen og i bilerne. Men vi får gennem Glascom adgang til et bredere leverandørnetværk i både Danmark og Europa, ligesom vi nu kan levere hærdet glas fra Glascoms eget hærderi i Låsby ved Aarhus. Fleksibiliteten stiger, og vores leveringstider falder, fortæller direktør i Fynbo Glas, Kent Breinholt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11